Tilbud – Vinduespolering Aarhus

Udfyld nedenstående kontakformular med oplysninger om din vinduespoleringsopgave i Aarhus og omegn. Så vender vi tilbage med et uforbindende tilbud til dig.

Indhent tilbud

Hos Vinduespolering Aarhus lever vi af glade kunder. Vi har efterhånden pudset over 10.000 vinduer i Aarhusområdet, og vi stræber efter, at 100 % af vores kunder skal være tilfredse med resultatet.

Vi tror på, at glade kunder resulterer i flere kunder. Derfor er du garanteret god behandling, når du bestiller os til din vinduespudning.

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak med mig om opgavens omfang. Hvis du har mange vinduer eller meget store vinduespartier,  aflægger jeg dig gerne et besøg og giver dig et uforpligtende tilbud.

Kim

Ejer, Vinduespolering Aarhus

Spørgsmål & Svar
Hvad, hvis det regner, når vinduespudseren kommer?

Hvis det regner når vinduespudseren kommer, vil vinduer alligevel blive pudset, da det ikke har indflydelse på rengøringen af dine vinduer.

Gør regn mine vinduer beskidte?

Dine vinduer bliver beskidte af skidt. Ikke af regn!

Kan vinduespudseren pudse vinduerne i frostvejr?

Ja, Vinduespolering Aarhus kan sagtens pudse vinduer i frostvejr. Ved lave temperaturer tilsætter din vinduespudser sprit til vandet for at undgå. at det fryser til is.

Når vinduerne skal pudses indvendigt:

Skal vindueskarmene ryddes? Ja tak, det gør det meget nemmere for vinduespudseren at udføre vinduespudsningen.

Skal gardinerne tages ned? Det er ikke nødvendigt, men du må gerne rulle eller trække dem op for nemmere tilgang til vinduet.

Hvor ofte bør jeg få mine vinduer pudset?
De fleste af vores kunder vælger at få pudset vinduer pudset udvendigt via en abonnementsløsning – enten en gang om måneden eller hver anden måned. Andre bestiller vinduespudsning ved specielle lejligheder – f.eks. op til en højtid.
Hvor lang tid tager en vinduespolering?

Vores korte svar på det spørgsmål er: Så lang tid det tager at få dem til at skinne!

Vi forlader først din ejendom, når vi er helt sikker på, at både du og vi er 100 % tilfredse med resultatet.

Det tager fra 15-45 min. at pudse vinduer i et ”normalt” parcelhus.